loader

Vill du bli Medlem?

Först våra regler:

Observera att Nordic Legends  tar starkt avstånd från alla former av diskriminering, kränkningar och främlingsfientlighet. Därmed kommer vi inte att acceptera att medlemmar spelar tillsammans med Nordic Legends i kläder med starka kopplingar till entiteter vars värden går emot våra egna.

Medlemmar och Medlemskap

För att kunna ta del av alla föreningens aktiviteter så rekommenderar vi att medlemmar är minst 18 år gamla. I enlighet med vapenlagen så hålls det 18-årsgräns på nästan alla airsoftspel.

Information om medlemsavgift

Nordic Legends Airsoft Team har en medlemsavgift på 250 kr per år. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det att du skriver in dina uppgifter här i och betalar in 250 kr till föreningens bankonto:

Det kan du göra igenom att swisha till 0793508885. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

Efter inskickad betalning kommer vi att registrera dig i vår databas på sverok detta är för att försäkringen ska aktiveras. Är du en ny medlem kommer du även att få ett brev hem med ett litet välkomstkitt där du även får dina officiella Nordic Legends -patchar och ditt medlemskort

Varför bli medlem?

Om du tycker om det som vi håller på att skapa här, då är det en god idé att bli medlem och stödja Nordic Legends – för bättre kommer det att bli.

– Ditt medlemskap gör oss starkare och ger möjlighet att påverka.
– Ditt medlemskap ger oss mera kunskap.
– Engagemanget för spel och liknande ökar ofta ju fler som är med.

Som medlem får du:

Som en medlem i Nordic Legends kommer du att bli en del av ett härligt gäng av hjälpsamma och trevliga airsoftspelare. Du får också tillgång vår privata Facebookgrupp och Discord.

Möjlighet att låna material (ex: låna Kronograf) Om du exempelvis är ny inom hobbyn kan du låna vapen och skydd på alla våra spel så att du kan komma igång med spelandet.

Rabatt på SJ
Vi vill alla kunna resa smidigt runt i landet för att vara med på spel. Genom Sverok har vi fått 10% rabatt på resor med SJ, för att använda denna rabatt, gå in på denna hemsida. Det finns ett lösenord som vi tyvärr inte får skriva ut öppet men kontakta oss innan ni bokar så får ni lösenordet.

Försäkring
Genom Sverok har alla våra medlemmar en försäkring som gäller till, från och under alla event som anordnas av Nordic Legends eller andra föreningar som är anslutna till Sverok.

Mer infohttps://www.sverokforsakring.se/

 

Så hur blir man medlem? 

Läs våra stadgar

Fyll i formulär nedan, och ange. Förnamn, Efternamn, Personnummer, Adress, E-post och ditt Callsign Namn i kommentar.

Nordic Legends följer Dataskyddsförordningen (GDPR) och behandlar de personuppgifter ni matar in med noggrann försiktighet. Medlemmarnas personuppgifter delas med Sverok, men lämnas aldrig ut till någon annan tredje part. Vi behandlar era uppgifter enligt GDPR och dess regelverk.

sv_SESwedish