Så var det äntligen dags för nypremiär hos  Veloxairsoft. Väl på plats så blev vi väl bemötta och det var en hel del med folk där, vilket var jättekul att se. Det hela började med att man skulle gå fram till informationsdisken och registrera sin biljett. Därefter så skulle man försöka hitta en plats för att göra sig redo för spel. 

Några spel som vi fick köra med alla som var på eventet var Team death match , Klassisk Bomb , Goldrush . Redan vid första matchen så kände vi adrenalinet pumpa – nu var vi äntligen igång! Detta var Nordic Legends första inomhusspel så våra förväntningar var väldigt höga. Vi tyckte att Velox personalen var väldigt pålästa och informativa när det gällde de olika spelen. 

Eftersom det var så otroligt mycket folk så blev alla indelade i olika grupper med sitt respektive färgband. Det var 10 minuters spel per grupp. Klassisk Bomb: Terrorister har fått tag på Sundbacksystems dödliga bomber och planerar att spränga några av Norsborgs viktigaste byggnader. Anti-terroristerna har kallats in för att stoppa terroristerna.

Ett annat spännande spel som de hade som var otroligt stressande och jobbigt var “Vip”.

Där en person av hög rang har skadat sig på slagfältet och priset för Hens information är väldigt högt. Uppdraget låter enkelt men Faan så jobbigt det var..    för han var själv beväpnad , men den matchen vann vi vilket kändes väldigt roligt.

Vi tyckte att alla spel var väldigt bra arrangerade, personalen var väldigt vänliga, man kände sig väl bemött. Man var trygg att stå där även om man var nybörjare som vi såg en del av. Jättekul att äntligen ha tillgång till en inomhusarena där nytt folk kan bli involverade i Airsoft. Kanonbra att spelet sker inomhus för det kan verlkigen förlänga säsongen och vi kan få många fler speltillfällen, stort tack Velox för den möjligheten.

Velox Butik

Velox är först i Stockholm med att ha en butik i angränsning till Spelarenan. Här kan du få information om produkterna som finns på deras hemsida och få klämma och känna på vapnen. Samma sak här, mycket kompetent personal som var väldigt hjälpsamma och eftersom denna kommer bli vår inomhus bas så är det superkul att det finns en butik dit du kan komma och köpa kulor, reparera vapen och hämta ut beställda varor.

Sammanfattningsvis så var  det en jättelyckad dag och vi är väldigt glada att vara igång- låt säsongen 2023 börja!

Självklart kommer Nordic Legends  att rekomnendera denna Arena för alla som vill spela och ha kul. Tack för den här gången, vi ses snart igen. 

Nu kööör vi!!!

Tryck för flera bilder!