Efter att några av oss har varit sjuka och missat några games är de äntligen dags för lite action på Frysen Airsoft. Att få åka iväg till Jönköping och ha en grym dag med grabbarna har blivit som en härlig vana för oss.

Att få komma dit och alltid se en förändring på hela banan är superkul. Det känns verkligen som att de satsar på att det ska bli bättre för oss som kommer dit och spelar.

Under Oktober månad kommer Frysen Airsoft erbjuda alla nybörjare en gratis chans att testa airsoft. Du kommer att få låna en komplett utrustning, helt gratis! Där ingår gevär, skyddsartiklar och speltid under en heldag, värde 800:-. Du betalar din egen ammunition, som du kan köpa i deras butik som ligger i anslutning till deras arena.

Otroligt kul att se att frysen går all IN på att få in flera personer in i Airsoft Världen GRYMT JOBBAT! Detta vill man se mer av. För oss i Nordic Legends hade vi en otroligt kul dag som alltid, vår nya medlem fick spela ute för första gången “Callsign: Gurra kommer vi se mer av efter dagens spel!.

Vi på Nordic Legends tackar Frysen Airsoft för grymt spel på återseende!

Du hittar alla bilder HÄR