efter söndagens spel så är vi nu laddade för att skriva denna post. på lördagen så bestämde vi oss för att åka till “Frysen” airsoft i Jönköping. för ett söndagsspel. Väl framme så blev vi väl bemötta som alltid. Otroligt serviceminded och hög kunskapsnivå när det är som bäst. Efter incheckning och vi fått våra biljetter så var det dags att gå ut på banan och förbereda sig för spel.

Ett av de roligaste spelen som vi körde handlade om att försvara ambassaden. Det gick ut på att de blå laget skulle försvara fortet som var omgivet av stora containrar och det röda laget skulle försöka ta sig in och hissa sin egen flagga i flaggstången i mitten av området. De blå laget hade tre liv, medan de röda som attackerade hade oändligt med liv. Det var ett actionladdat spel som var oerhört roligt.

ett annat spel som också var roligt som tog omkring 45 minuter att spela klart var “capture the flag” Varsitt lag hade 6 egna flaggor utpridda runt omkring i banan. Flaggorna var även numrerade vilket gjorde uppgiften svårare när man var tvungen att ta dem i nummerordning. Det tuffaste motståndet över hela dagen var helt klart värmen! Det slutade med att vi laddade våra västar med vattenflaskor. Avslutningsvis så var det otroligt roligt att komma tillbaka till denna bana igen. Hoppas att vi ses snart igen

20230709_140424