Igår fick vi möjlighet att komma ut till G.W.A Stockholm och spela på deras utebana. Vi började dagen med att sätta upp deras bana och vi blev sedan indelade i två grupper, en röd och en blå. Nordic Legends var blå. Första teamplay var “Team deathmatch” . Vi spelade i 45 minuter, därefter tog vi paus, åt lunch, det grillades korv med bröd. I pausen passade vi på att lära känna killarna som har  banan. Vi Brainstormade olika ideer och kom fram till att detta kommer bli Nordic Legends hemmaarena till sommaren.

Efter lunchen så hoppade vi in i nästa spel som var ” Capture the flag” även fast det var mycket snö och kallt så hade vi väldigt roligt ihop med dem. Vi spelade ytterligare 45 min, och mot slutet så klarade inte våra vapen heller av kylan, de hackade och krånglade. Vi packade ihop och tackade för oss, begav oss så smått hemåt.

Vi vill speciellt tacka alla från G.W.A för en fin dag och bra bana. Vi ser fram emot sommaren och många härliga gameplays ihop med er.

Over and out.