Då var det dags igen att återkomma till Velox Arena. Denna gång för ett grymt laddat påskevent. Vi blev som alltid väl bemötta i receptionen och alla som kom blev tilldelade påskägg ( se bilden ) redan här så började Eventet. De hade gömt 18 stycken ägg inne  på spelarenan och 18 stycken ute i butiken. Upplägget var enkelt, hitta alla äggen, lös in dem för gotti gott gott. De olika ideerna som Velox har för sina gäster är välplanerade och roliga. Självklart så kunde du duellera mot andra gäster för att knipa deras ägg, vilket några provade och förlorade. Det var roligt att se så många spelare på plats, vilket ger en känsla av att man vill återkomma.

Spelet gick vidare till nästa gren vilket var att kål på Juggernaut som gick runt i arenan med sitt grymma Vectorvapen och sköt på alla. Han hade på sig en blå rund liten måltavla som man skulle försöka träffa för att den skulle vibrera och lysa rött. Då stod han stilla i sex sekunder så alla kunde omgruppera sig. Detta gick ganska fort då vi var många som spelade , så vi avslutade spelet ganska fort.

Nästa uppdrag blev vi indelade i 2 olika grupper och det spelet handlade om att undvika att bli träffad av Juggernaut och det motsatta laget. Du skulle hitta 3 olika slang lås som låg gömda runtom i arenan. För att klara det så var du först tvungen att hitta respektive nycklar till  respektive lås. Lyckades du klara 2 stycken lås så vann du gamet. Denna utmaning var superkul och utmanande. Bra gjort Velox! 

Ett annat spel som också var roligt gick ut på att man skulle samla in orangefärgade puckar, de var också utspridda i arenan. Även här skulle man se upp för Juggernaut och motsatta laget. Det laget som fick ihop sex puckar vann.

Det här var ett actionladdat event då deras rökmaskiner gick igång för fullt, vilket gjorde det hela mycket svårare att se motståndarna. 

Nästa game så skulle vi spela något som liknar among us. Alla fick varsitt kort och de som fick Ess var terrorister och man fick inte visa sina kort för varandra. När det var gjort så samlades vi i en ring med huvudet neråt och då sade eventledaren att de som är terrorister lyft huvudet och titta på varandra. Vi andra såg inget och därefter så startade spelet. 

Vi på Nordic Legends vill tacka alla som var med på eventet och våra bilder, sist men inte minst stort Tack till Velox Airsoft för ett grymt Event. Vi känner oss hemma här och vi ses snart igen.